top of page
Forfatterens bildeJens Leite

Velkommen til Genzi

Litt om innhold, litt om hvorfor og litt om kommentarer og deling!



Er det behov for nok en blogg med artikler?


Noen mener kanskje nei. Noen mener nok vi burde gjennomført en kundeundersøkelse på om det er et behov for flere blogger i samfunnet. Andre mener sikkert at vi burde lagt fra oss tanken like fort som vi fikk den, men vi har valgt å starte likevel. Hvorfor? Fordi vi tror på at tanker og ideer som deles og diskuteres ofte fører til gode resultater.


La oss sette forventningene med en gang - dette er ikke vårt hovedprodukt, og vi tar ikke sikte på å leve av det:-) Vi kommer ikke til å oppdatere daglig med innhold om hva vi gjør, og hvor vi er. Bloggen er opprettet med formål om å dele tanker om spennende tema vi jobber med, eller på annen måte har meninger om. Vi planlegger innlegg oftere enn en gang i måneden, men sjeldnere enn en gang i uken.


Noen ganger kommer vi med skråblikk på et tema, og noen ganger vil vi gjengi interessante historier fra personer eller selskaper vi har jobbet med eller lest om. Andre ganger vil vi dele våre tanker om et tema som interesserer oss. Tonen og teksten skal vi forsøke å gjøre lett, ledig og litt uformell, men temaene vil være forretningsorienterte og relevante.


Kommentarer og deling

Vi håper dere vil legge igjen tilbakemeldinger på innleggene, gjerne med deres meninger og kommentarer. Trolling svarer vi sjelden opp, men seriøse kommentarer skal vi svare opp seriøst!


Dersom dere ønsker å dele innleggene med venner og bekjente i ulike sosiale medier, eller som private lenker - gjør det så mye dere vil!


Vi håper dere setter pris på innholdet. Har dere innspill til tema vi bør blogge om så si gjerne i fra!


God lesning!



50 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page